Коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО”:
Готови сме да съставим правителство на националното спасение
25.08.2014г.

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” днес представи водачите на листи във всички избирателни райони на страната - 31. В тях присъстват хора с биографии, поставили патриотичната идея над личните си амбиции, бе подчертано по време на представянето на кандидатите.

„Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” има готовност да поеме мандат за съставяне на прагматично правителство на националното спасение, в което да вземат участие най-добрите специалисти, компетентни в различни области. Очевидно, при невъзможност за съставяне на дясно или ляво мнозинство, най-естественият и сигурен политически избор е Патриотичният фронт да поеме отговорността за следващото управление с широка подкрепа”, заяви Валери Симеонов.

„Готови сме да вземем мандат и да предложим кабинет. Нека пред лицето на българския народ тези, които през последните години управляваха да откажат да съставят кабинет. Те са част от проблема. Нека Миков и Борисов да не плашат хората, че ако не управляват еднолично, с България е свършено. Хората да направят своя избор”, заяви Каракачанов.

Патриотичният фронт не се стреми да влезе в Народното събрание просто с група депутати, а да управлява. „Няма да бъдем ничия патерица. Ние влизаме в парламента, за да отстояваме и воюваме за идеите си и националната кауза”, каза още Симеонов.

На пресконференция в четвъртък, 28 август 2014 г., от 10.00 часа, коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” ще представи партиите, гражданските организации и сдружения, които я подкрепят в предстоящите избори.

Листа на кандидатите