Среща в Хисаря
10.09.2014г.

Кандидати за народни представители за Пловдив област Борис Ячев и Андон Андонов се срещнаха с членове и симпатизанти на Патриотичен фрон – НФСБ и ВМРО в град Хисаря.

Водач на листата Борис Ячев подчерта, че високия резултат /6,2%/ в община Хисаря през 2013 година се дължи на стабилното присъствие на патриотите в града и изрази готовност да работи за увеличаване на този резултат поне двойно.

На срещата той благодари на активните членове за подкрепа и ги награди с Благодарствени грамоти.

Жителите на Хисаря изразиха благодарност за подкрепа на телевизия Скат в борбата срещу изграждането на биоелектроцентрала, която работи чрез разлагане и гниене на различни органични субстанции, придружено с непоносима смрад. в непосредствена близост до техните домове.

Борис Ячев подчерта: „Хисаря е истински диамант в област Пловдив. Общината има нужда от развитие на балнеотуризма и ние - патриотите, се задължаваме да работим в тази посока, защото това е една реална възможност за хората да имат работа и добри доходи. Единственото, което трябва да направи държавата, е да даде възможност на предприемчивите и родолюбиви българи да се погрижат за родината си или поне да не им пречи.”