С каузата „България” Патриотичният фронт откри кампанията в Хасково
13.09.2014г.

Стотици симпатизанти посрещнаха съпредседателите на коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, както и водача на листата за 29-и МИР - Слави Бинев в Дома на техниката в Хасково.

„Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ е силата която идва да защити България. В него са съчетани съвремието и традициите на най-новата и най-старата патриотична партия – НФСБ и ВМРО. Ние сме формацията която поема отговорността да избави родината ни от тежкото положение, в което се намира, а нашите оръжия в тази битка са били и ще бъдат честността и истината.” – заяви Валери Симеонов и представи Слави Бинев като един от най- достойните хора, от които България има нужда и даде за пример многобройните му акции в ЕП увенчали се с успех.

На свой ред Красимир Каракачанов очерта обединението на патриотичните партии, като единствена възможност да се сложи край на 25-годишната мизерия. ”Ние сме тук, за да започнем нашата война срещу бедността, ислямизацията, корупцията и монополите. За да победиш, е нужно само да повярваш в дадена кауза, а нашата кауза се нарича „България.” – каза лидерът на ВМРО, като обобщи основните акценти в платформата на коалицията: възраждане на икономиката, стимул на частния бизнес, подпомагане на туризма като печеливш отрасъл, спиране на огромната по размерите си контрабанда на горива, алкохол, цигари.

„Да вземем пример от героите в нашата история – тези, на които се възхищаваме. Нека повече да не мълчим, а да направим революция , която да бъде наречена „Революция 24”, защото в града на Богородица може да се направи само една единствена връзка - Спасителят е роден на 24 декември в 24 часа. Затова ние откриваме нашата кампания тук 24 дни преди изборите, които ще бъдат избори на вярата срещу неверието”- заяви Слави Бинев, допълвайки, че днес нещата са много по-прости отколкото в миналото, когато е трябвало да воюваш с оръжие, а днес е достатъчно да гласуваш, защитавайки интереса си с номер 24 в интегралната бюлетина.