Бинев: Нужен е диалог с народа за решаване на проблемите
12.09.2014г.

„Водата е един от най- големите проблеми в местността, но и един от най- големите дарове от Бога. Минералната вода и лечебните и сили тук трябва да са неизменна част от стратегията за развитие на туризма в България. Вместо това водата не само не се използва пълноценно, а се трови допълнително.” – заяви Бинев в Меричлери, като отговорно пое ангажимента тази неправда да бъде поправена в момента в който патриотите от Хасковска област имат своя представител във властта.

Водачът на листата за Хасково - Слави Бинев и придружаващите го представители на родолюбивата формация за района се срещнаха и със симпатизантите си в с. Радиево.

” Нужен е диалог с народа за решаване на проблемите, а програмата на Патриотичния фронт формиран около НФСБ и ВМРО се базира именно на това. За това нека на 05 октомври да гласуваме с номер 24, за да се чуе гласа на народа в следващото НС.”- допълни бившият евродепутат от НФСБ.

На срещите бяха обсъдени още неуредиците в зенчукопроизводството, здравеопазването, енергията, безработицата и много други проблеми загягащи жителите на областта.