Слави Бинев: „Патриотичния фронт не налага мнение, а търси диалог с хората”
17.09.2014г.

Водачът на листата на Патриотичния Фронт за Хасково – Слави Бинев, както и други представители на Фронта посетиха Ивайловград по време на поредната си предизборна обиколка в областта. На срещата с активисти и симпатизанти на коалицията се обсъдиха проблемите на региона и опасностите от измами в изборния ден.

„ Ние от Патриотичния фронт започнахме нашия поход в битката ни срещу безверието на хората, че могат да променят живота си и този на децата им към по-добро. Ние нарекохме това „Революция 24”, защото именно това е числото, което в изборния ден може да избави страната ни от безпътието и отчаянието. За разлика от останалите политици ние не налагаме мнение, а търсим диалог с хората.” – заяви Бинев, като подчерта как този район е поредното място „докоснато от Бога”, което не развива потенциала си като например туризма.

На събранието бяха подвдигнати въпросите как малцинствата определят съдбите ни по време на избори, неправомерното разкриване на близо 150 секции на територията на Турция за изборния ден, както и програмата на фронта за справяне с редица нередности в държавата. „ Нашата коалиция беше единствената, която се бори за справяне с проблема с „мъртвите души” в предизборните списъци като още в началото на кампанията предприе редица мерки за оптимално намаляване на нередностите” – увери присъстващите Бинев.