Закриване на предизборна кампания на НФСБ в Бургас

Валери Симеонов: Доказахме, че сме хора на действието и изпълняваме ангажиментите си

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, която отива на вота на 4 април с № 24 в бюлетината, закри предизборната си кампания в Бургас

„Скъпи приятели, искам да ви благодаря за усилията, които положихте, за последователността, за всичко, което дадохте от себе си. Не само по време на предизборната кампания, а и по време на работата на 44-ото Народно събрание. Смятам, че доказахме, че сме хора на действието и че изпълняваме поетите ангажименти“.

Това заяви лидерът на НФСБ и водач на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас Валери Симеонов при закриването на предизборната кампания на коалицията в Бургас.

Патриотичната партия тръгва за предстоящия вот на 4 април с № 24 в бюлетината от знаково за нея място – църквата „Свети Георги Победоносец“ в бургаския квартал „Победа“. НФСБ първо спря строежа на джамия тук, а след това със собствени средства издигна християнската обител, която на практика пресече радикализацията на ромското гето.

Валери Симеонов изрази увереността си, че в 45-то НС ще присъстват прагматични и действащи патриоти, които ще заложат на доходите, на безплатните лекарства за лица до 18 г. и хора над 65 г., на повишаване на прага за регистрация на ДДС от 50 000 на 100 000 лв. и по всякакъв начин ще подпомагат дейността на дребния и средния бизнес.

„Сигурен съм, че това Народно събрание ще бъде по-ползотворно и ще е нов етап от възраждането на нашата родина. С увереност и оптимизъм казвам – напред! 4 април е вдругиден – да си пожелаем успех и да пожелаем успех на всички наши сънародници, и на нашата любима родина“, заключи Валери Симеонов.