Среща на Валери Симеонов със собствениците на малки и средни фирми в Монтана

Собственици на малки и средни фирми: С решителните си действия Валери Симеонов ни спаси от фалит

„С решителните си действия Валери Симеонов и НФСБ ни спасиха от фалит. В тяхно лице видяхме хора, които реално защитават малкия и среден бизнес“.

Това заявиха представители на сдружения и асоциации на малки и средни фирми по време на среща в Монтана с лидера на НФСБ и водач на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас Валери Симеонов.

„Ние, от Сдружението „Българската домашна ракия“ подкрепяме Валери Симеонов и партия НФСБ, защото през 2016 г. това беше българският политик, който единствен застана зад нас. Ако не беше той – лобисткият закон в полза на „големите“ нямаше да падне и ние щяхме да бъдем принудени да затворим“, заявиха представители на малки дестилерии.

„Тогава от близо 1280 филми – 200 затвориха. Това са 200 малки бизнеси и техните семейства“, припомни Петко Събев.

От Националната асоциация за здравословно хранене на децата изказаха благодарност към Валери Симеонов и депутатите от НФСБ за оказаната подкрепа, подчертавайки, че сами е нямало да могат да се справят.

„След решителната намеса на Валери Симеонов и битката, която поведе срещу монополите – няколко хиляди малки търговци на горива и техните семейства оцеляха, заяви представител на Асоциацията на малките търговци, производители вносители и превозвачи на горива.

Лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ Валери Симеонов бе категоричен, че той и съмишлениците му ще продължат да правят това, което винаги са правили – да подкрепят реално, с действия предприемчивите и работещи българи,  и да  защитават малкия и среден бизнес срещу натиска на монополите.

Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ отива на предстоящи вот на 4 април с бюлетина № 24.