регистриране за избори на 11 юли 2021

Българските патриоти: Категорично се противопоставяме на скандалното връщане на ДПС във властта!

Служебният кабинет назначава хора на една етническа протурска партия, което за нас е национално предателство

Ние „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ се обявяваме категорично против скандалните кадрувания, които се извършват по места. След почти десетилетие отново тече процес на открито вкарване на ДПС в управлението на България.

Последният пример: Човек на Доган влезе в областната управа на Смолян след като служебното правителство на Румен Радев предприе тотална подмяна на втория ешалон на властта у нас. Младен Исаев – бивш общински съветник от ДПС и председател на Общинския съвет в Девин е новият заместник-областен управител на Смолян. Въпросното назначение внесе напрежение сред местните хора и извади на показ истината за същината на новия служебен кабинет.

Същият е случаят и със зам.-областният управител на Видин Шишман Чаушев е стар кадър на ДПС и това е известен факт в цялата област.

Ние БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ категорично се противопоставяме на подобни безпринципни назначения, които легитимират една откровено антибългарска партия, срещу чиито кръгове от фирми и откровената турска намеса чрез нея в българския политически живот, успяхме да ограничим през последните години.

Припомняме, че един от основните принципи, които обедини „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ е именно недопускането на етническата партия ДПС вуправлението на България. Припомняме, че на парламентарните избори през 2009 г. ДПС спечели 610 521 гласа. Партията на Доган влезе в Парламента и се превърна в балансьор, от който зависеше българската политика. През 2017 г., обаче с участието ни като патриотична коалиция, ДПС взе два пъти по-малко – 315 976 гласа. Влязохме в 44-то Народно събрание и изместихме ДПС от мястото й на политически и управленски фактор. Не позволихме и втора етническа партия да влезе в българския Парламент. В рамките на 43-то и 44-то Народно събрание като политически субекти и трите партии показахме, че работим за това българският национален интерес да не бъде погазен. С действия – а не на думи.

Ограничихме броя на секциите в Турция –спряхме заплахата хора, които дори не говорят български да гласуват у нас и да определят кой да ни управлява. Пресякохме опитите на Ердоган недопустимо да се меси във вътрешните работи на държавата ни.

Тези наши достижения обаче бяха погазени от „новите партии“ в краткото и пагубно 45-тоНародно събрание. Разреши се безконтролното увеличаване на броя на секциите, което даде възможността на Турция отново да стане фактор в държавата ни. Акт, който граничи с национално предателство.

Днес виждаме, че тази политика продължава – кадри на ДПС влизат официално в управлението на държавата ни. Ето защо ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ заявяваме, че ще продължим да отстояваме българския национален интерес и ще се противопоставим на всякакви опити той да бъда погазен! Няма да позволим национално предателство под каквато и да е форма!