Борис Ячев начело на листата в Пловдив област

Борис Ячев начело на листата на „Българските патриоти“ в Пловдив-област, в града начело е Александър Сиди

Ще работим за българския народ, искаме да спрем либералната пропаганда и реваншизма. Вярваме, че на 11 юли хората ще гласуват с разум, а не с омраза, заяви Александър Сиди.

Тръгваме със заявката да стабилно патриотично присъствие в следващия парламент, заложили сме на хора, спечелили доверието по места, подчерта Борис Ячев.

Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев повежда листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив-област, начело на коалицията в Пловдив-град е Александър Сиди, член на ИК на ВМРО. Двамата регистрираха днес листите с кандидати за народни представители в 16 и 17 МИР за изборите на 11 юли.

„Тръгваме със заявката за стабилно патриотично присъствие в следващото 46 Народно събрание – амбицията ни е да спечелим по два мандата в града и в областта“, заяви преди регистрацията Борис Ячев. По думите му листите на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ са редени прагматично – съставени са от професионалисти, доказали, че могат да печелят доверието на съгражданите си. „При нас шоумени няма – те са в други листи“, вмъкна Ячев.

Общинските съветници от Карлово Андон Андонов (НФСБ) и Светлозар Янков (ВМРО), Стефан Аксиев – общински съветник от ВОЛЯ в Пловдив и Милко Милков от НФСБ в Асеновград, бившият кмет на Марково Пламен Кабаков са сред кандидатите на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в Пловдив-област.

Пловдивският общински съветник Костадин Гаров, Недко Кузманов, пловдивският районен заместник-кмет Павел Милушев, строителният предприемач и общински съветник Владимир Кисьов са в листата на патриотичната коалиция след водача Александър Сиди в Пловдив-град.

„Няма да работим за този или онзи. Ще работим за българския народ“, заяви Александър Сиди в отговор на въпрос с кого биха се коалирали след изборите и добави: „Категорично не сме и няма да бъде патерица на ГЕРБ“.

„Искаме да спрем либералната пропаганда и реваншизма, който се наложи в краткото 45 Народно събрание“, каза още водачът на пловдивската градска листа Александър Сиди. По думите му патриотичното обединение е уверено, че на 11 юли хората ще гласуват с разум, а не с омраза.

„Хората искат стабилност и спокойствие, искат да се спре хаоса“, добави Борис Ячев и изрази убедеността си, че следващото Народно събрание трябва да решава проблемите в икономиката и справянето с престъпността, а не да се фокусира единствено върху реваншизма, без реални резултати за хората.