Лого на българските патриоти

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ДПС извърши национално предателство в Турция. Искаме прокуратурата да се самосезира!

Мустафа Карадайъ подрони устоите на Конституцията.

Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, категорично се противопоставяме провокациите и откровеното национално предателство, което беше извършено от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ при посещението му в Турция.

В изказването му са нарушени основни разпоредби на Конституцията на Р България и има основание за самосеране на прокуратурата по Наказателния кодекс ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА. Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя /явно България/ е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински.

Това научаваме от медиите, че е казал лидерът на уж българската пратия ДПС Мустафа Карадайъ на своите турски домакини тези дни. Това се е случило пред благото кимане на някой си Мустафа Шентоп, назован председател на великото национално събрание. Не случайно наш приоритет е и цялостното отстраняване на подобни етнически политичически субекти от всички процеси в България. Няма как 143 години след Освобождението на Родината ни, ние да ставаме свидетели на слугинажното и официално предаване в ръцете на Ердоган и надруги чужди сили, суверенитета на страната ни.

Въпросният Шентоп напомнил, че ограниченията, които съществуваха на изборите от 4 април, бяха премахнати и пожелал успех. Карадайъ пак заявил намерение за 50 хиляди гласа от Турция. При спчелени сега от ДПС в Турция два пъти по-малко. Заръката за повече гласове идва от самия Ердоган.

Ето това е резултатът от наивното или пък откровено злонамерено действие на безродния умно-красивитет, „мутрите“ на Мая Манолова, „мълчавите чалгари“ на Слави и ДПС. Вместо да направят разграничения по степен на демократично развитие и да допуснат гласуване в САЩ и Великобритания, но да спрат изстъпленията от Турция, новите управляващи директно обслужиха ДПС и Ердоган. Премахването на ограниченията за секции в Турция води точно до това: Ердоган иска, а Карадайъ козирува.Въобще, за няколко седмици България окончателно влезе в плен на козируването. Така утре ще козируваме през западняците и за Македония в ЕС. Може дори и бонбон да не ни подхвърлят. А доскорошните управляващи от ГЕРБ също се равняват по новите атлантически ветрове.

Единственият начин това срутване на всякакво достойнство и морал да бъде спряно, е да има сериозен патриотичен вот в българския парламент. Само така утре няма да ни се налага да търпим гей паради, педофилски прожекции, медийни фойерверки без покритие, сервилност пред чужди посолства и дивашки реваншизъм. България има нужда от обединение, помирение, мъдрост и патриотизъм!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!