Листата в Бургас

Христиан Митев начело на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Бургас

„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ регистрираха днес листата си в РИК-Бургас. Патриотичното обединение даде заявка за стабилно присъствие в 46-ото Народно събрание и заяви амбиция да вземе два мандата в морския град. Народният представител от НФСБ в два последователни мандата Християн Митев е водач на патриотичната коалиция за изборите на 11 юли. Втори е представител на ВМРО – общинският съветник от Бургас Николай Стоянов. Трети е Радослав Петков, който на този вот участва от ВОЛЯ.

„Нашите кандидати са доказали се хора – професионалисти с подходящи профили за представители на законодателната власт. Имаме и много представители на местната власт, което е добре, тъй като те вече са подготвени на едно определено ниво“, подчерта Християн Митев.В листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ влизат още общинският съветник от Средец Валери Ангелов, който заема четвъртата позиция. Петата е за историка Тодор Стаматов. Шестата за доц. Стоян Транев. Общинският съветник от Бургас Боян Дяков заема осмото място в листата. Военният командир Йорданка Лазаринова е на 10-то място. Дванадесети е бизнесменът Станислав Тодоров. Юристът Антон Стоянов е 14-и. 16-тата позиция е за д-р Коста Влъчков. Секретарят на Националната контролна комисия на НФСБ Марияна Лефтерова е на 18-то място. Кандидат за депутат е и Ивайло Стаматов, който е член на УС на СНЦ „Нефтохимик Бургас“.

Христиан Митев открои от програмата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ три приоритета: „Първата е преустановяване на междуинституционалните войни, които не водят до нищо добро – вижда се от последните събития в държавата. Повишаването на доходите, както на работещите, така и на пенсионерите и справяне с демографската криза са другите две важни точки от коалиционната програма.„Не очаквайте от нас скандална и експресивна кампания. Ние ще проведем позитивна. Ще продължим политиките на патриотичните обединения от 43 и 44 Народно събрание“, добави Христиан Митев.