НФСБ със слоган

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Излизаме на протест срещу националното предателство, което ДПС извърши в Турция

„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, организираме протест на 09.06.2021г. (сряда) от 12.00 ч. пред централата на ДПС на бул. „Александър Стамболийски“ № 45А.

За нас, като български патриоти е недопустимо лидерът на една регистрирана и действаща на територията на Р. България партия, да прави изказвания, които поставят националната идентичност и териториалната ни цялост под съмнение.

Припомняме думите на Мустафа Карадайъ по време на посещението му преди дни: „Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя /явно България/ е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински“.

Според Конституцията ни Република България е еднонационална държава с официален език български. България е независима и суверенна страна и никой няма право да прави внушения, че нашата земя, извоювана с кръвта на дедите ни, принадлежи на друга държава.

Изказването на Карадайъ е национално предателство и квалифициран състав по смисъла на Наказателния кодекс, ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.С протеста си искаме да отново да призовем прокуратурата да се самосезира. Подобни изказвания, придружени и със щедри обещания за удвояване на гласовете за ДПС в Турция, по настояване на един диктатор като Ердоган, са опасни за етническия мир и са пряка намеса във вътрешната политика на страната ни. Ето защо призоваваме всички честни, достойни и родолюбиви българи да се присъединят към нас!

Нека защитим Родината си и да покажем, че саможертвата на Левски и Ботев, на априлци, на войводите, били се за Македония и на стотиците хиляди, дали живота си в освободителните войни, не е била напразна!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!