НФСБ: Оставка за Мукадес Налбант!

Днес българският Парламент избра за заместник-председател депесарката, която обяви Левски за престъпник и цензурира Ботев и Вазов!

Доживяхме позора за заместник-председател на българското Народно събрание да бъде избрана бившият зам.-министър на образованието от Тройната коалиция Мукадес Налбант, обявила Апостола на свободата Васил Левски за „закононарушител в Османската империя, която не била направила нищо – само изпълнявала задълженията си!?“.

Доживяхме на трибуната на българското Народно събрание да седне човек, който дръзна да посегне на Ботев, Вазов, Каравелов и Левски и поиска уроците за българските герои в учебниците да бъдат намалени и цензурирани.

Доживяхме цинизма Парламентът да се ръководи от член на партия, която не признава Баташкото клане и Арменският геноцид и чийто председател ходи на личен инструктаж при Ердоган в Истанбул, и определя Турция за „своя родина“!

Националният фронт за спасение на България настоява за незабавната оставка на Мукадес Налбант от поста заместник-председател на НС!

В противен случай – настояваме за повторно отделно гласуване, което да покаже кои парламентарни сили са български и за кои българското национално достойнство и чест не са празни фрази!

НИК на ПП НФСБ

Валери Симеонов, Борис Ячев, Данчо Хаджиев