Кандидатите на Патриотичния Фронт в Бургас почистиха плаж за Деня на Черно море

В своята предизборна програма ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ предвижда сурови мерки срещу замърсителите не само по плажните ивици, но и на всякакви промишлени и битови нарушители

На 31 октомври отбелязваме Международния ден на Черно море. Той се чества от 1996 година и се празнува от 16 милиона души от 6 държави, намиращи се по неговото крайбрежие.

По този повод кандидати за народни представители от листата на „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС „Радикали“ и БДНС „Целокупна България“ за Бургас Христиан Митев, Радослав Петков, Валери Ангелов, Марияна Лефтерова и Диана Фъртунова почистиха от боклуци една от плажните ивици в бургаския квартал Крайморие, която няма концесионер.

Те събраха десетина чувала с отпадъци, разпилени по морския бряг. Както и на други места, и тук боклуците бяха предимно от пластмасови чашки, шишета и найлонови торбички.

Тяхното послание е подобни кампании да се правят периодично, а не само по повод празника на Черно море и призоваха бургазлии и идващите на почивка по нашето Черноморие да пазят природата.

В своята предизборна програма „Патриотичен фронт“ предвижда сурови мерки срещу замърсителите не само по плажните ивици, но и на всякакви промишлени и битови нарушители.